Коя е най-добрата банка

Да изберем банката която отговаря на нашите изисквания е изключително важно в днешни дни. Според мен важните неща при избора на банка са няколко: На първо място разбира се е сигурността на тази банка (дълго проучвах коя банка е най-добра и сигурна).
На второ място за мен са онлайн услугите на банката и персонала в самата банка.
На трето място е броят на филиалите и отношението на служителите към клиентите.
Има и още някои критерии които ме вълнуват, но мисля че е по-важно да ви кажа от кои банки съм доволен и се надявам и вие да сте доволни ако ви насоча към тях.
Първо да ви кажа че съм ползвал ДСК, ОББ, Първа Инвестиционна банка, Уникредит Булбанк, Райвайзен и още няколко които не искам да споменавам тук.
В зависимост от услугите които ви вълнуват има различни банки които мога да ви препоръчам.
Няма да казвам лошите неща които са ми се случили в част от банките които няма да ви препоръчам защото не знам дали е коректно да петня имиджа им, затова ще ви кажа само нещата за тези банки от които съм останал доволен.
Първа Инвестиционна Банка е българска банка, от която съм изключително доволен. Професионализма и услугите които предлагат са на много високо ниво, офиси имат почти навсякъде и можете да ги откриете дори в почивните дни. Това е банка която препоръчвам много на обикновения човек като мен. Ако искате персоналните ви финанси да си вървят добре мисля че тук много ще ви хареса. Оналйн банкирането им е много лесно за употреба и дори приятно бих казал.
За бизнес обаче препоръчвам много горещо УниКредит Булбанк. Собственост е на италианската УниКредит, която има ред други банки в портфолиото си като Банк Австрия например. Опитът им е много голям и са доста стабилни. Това са двете банки за които мога да ви кажа, че до сега какъвто и проблем да съм имал, веднага са ми съдействали за да го реша. Надявам се да съм ви помогнал в избора на някоя от добрите банки и да останете доволни когато имате нужда от услуги при тях.

          0 votes
powered by Five Star Rating

Comments are closed!